• Hubun
  • Hubun
  • Hubun
Previous Next

Het begin

Historie

Hubun Bodemvoeding BV is opgericht in 1932 onder de naam Gebr. Huijgen en vierde zodoende in 2007 haar 75 jarig jubileum. Het bedrijf startte toentertijd in het plaatsje Eemdijk wat onderdeel is van de gemeente Bunschoten, de plaats waar tegenwoordig het bedrijf gevestigd is.

In 1963 werd de koemestdrogerij opgestart. Omdat we nu al meer dan 45 jaar ervaring hebben met het het drogen van koemest en andere meststoffen, zijn we heden ten dage één van de belangrijkste spelers op de markt van organische meststoffen.

1940: Jaap Huijgen en Jaap BeekhuisIn 1988 werd een grote stap voorwaarts gedaan na de verhuizing van Eemdijk naar Bunschoten met de ingebruikname van ons nieuwe onderkomen, waardoor we veel meer mogelijkheden kregen voor het produceren van meerdere soorten producten.

Hubun Bodemvoeding BV vormt samen met Agro Bodemvoeding BV en MeMon BV één organisatie. Hubun Bodemvoeding BV en Agro Bodemvoeding BV produceren meer dan 100 verschillende soorten producten, MeMon BV doet de distributie.

Bij de organisatie werken meer dan 30 mensen om voor u topkwaliteit te leveren!